Uw expert in ramen en deuren van aluminium en PVC

Op zoek naar een ervaren expert in aluminium ramen & deuren of PVC ramen & deuren in Roeselare? Vertrouw dan op het vakmanschap van Dedecker Nicolas in Hooglede. Gratis offerte!

Profielen van Duitse topkwaliteit

Ramen & Deuren Dedecker Nicolas werkt enkel en alleen met de profielen Schuco, één van de marktleiders in België en omliggende landen. Deze hoogwaardige toepassingen van Duitse topkwaliteit zijn dan ook terug te vinden in een bijzonder groot gamma dat aan zo goed als elke wens van de klant tegemoet komt.

Ramen & Deuren Dedecker - Hooglede - AWS 90AWS 90

Passiefhuisniveau: dè nieuwe warmte-isolatiestandaard voor aluminium ramen. Met het nieuwe aluminium raam Schuco AWS 90.SI+ worden de voordelen van het materiaal aluminium gekoppeld aan geavanceerde warmte-isolatie voor een duurzame architectuur. Daarbij voldoet het Schuco raam AWS 90.SI+ aan de hoogste warmte-isolatievereisten welke tot nog toe waren voorbehouden aan ramen in PVC en hout.

Door gebruik van het AWS-systeemplatform wordt een uitstekende thermische isolatie gekoppeld aan de hoogste architectonische vereisten op het vlak van design en vormgeving.

Download technische fiche

Ramen & Deuren Dedecker - Hooglede - AWS 70AWS 70

Voor speciale design-eisen biedt AWS 70.HI een breed scala aan oplossingen.

Het RL-designprofiel (Residential Line) met afgeschuinde buitenlijsten is ideaal voor alle renovatieprojecten en voor het creëren van mooie visuele effecten. Vooral voor de renovatie van oude stalen ramen of de realisatie van nieuwbouw met esthetische metalen elementen, is het systeem Schuco Raam AWS 70 HI met zijn smalle profielen bijzonder geschikt.

Download technische fiche

Ramen & Deuren Dedecker - Hooglede - ASS 70 HIASS 70 HI

Het hefschuifsysteem in aluminium Schüco ASS 70.HI is een systeem met hoge warmte-isolerende waarde, een perfecte waterdichtheid, een uitstekende geluidsisolatie, en een inbraakveiligheid van klasse WK2. Het nieuwe moduleerbare isolatiesysteem maakt het mogelijk de waarden Ud < 1,3 W/m2K te halen.

Met de grote opengaande delen in combinatie met een ongelofelijk gebruiksgemak, biedt het systeem Schuco ASS 70.HI nieuwe oplossingen voor grote projecten en klasse woningen.

Download technische fiche

Ramen & Deuren Dedecker - Hooglede - ASS 50ASS 50

Het schuifsysteem in aluminium Schuco ASS 50 (Aluminium Sliding System) is een schuifsysteem en hefschuifsysteem met hoge warmte-isolerende waarde, met een gevarieerde keuze aan deuren en vensters met stevige vleugels in smalle aanzichtbreedtes.

Download technische fiche

Onze projecten

Bekijk gerust enkele van onze uitgevoerde projecten op vlak van:

Ontdek ook ons SCHUCO-nieuws.

Contact opnemen

Heeft u vragen omtrent onze aluminium ramen en deuren of PVC ramen en deuren, ons maatwerk of onze plaatsingsdienst, wenst u een afspraak te maken of had u graag een gratis offerte gehad? Twijfel dan niet ons vrijblijvend te contacteren!

Wij zijn uw betrouwbare specialist voor ramen en deuren van PVC en aluminium regio Roeselare – Hooglede.

Back to Top